Обвиняемият за катастрофата на бул. Сливница“ в София, при която загинаха

...
Обвиняемият за катастрофата на бул. Сливница“ в София, при която загинаха
Коментари Харесай

Обвиняемият за катастрофата със загинали на бул. „Сливница“ излиза от ареста срещу мярка „подписка“

Обвиняемият за злополуката на бул. „ Сливница “ в София,  при която починаха двама младежи  излиза на независимост против мярка  „ подписка “.  Това оповестяват от прокуратурата.

„ Във връзка с въпросите ви за мярката на Адриян Антонов ви осведомявам, че на 4 юли 2023 година Софийският градски съд е  изменил мярката на обвинявания за катастрофата  на бул. „ Сливница “  от „ задържане под стража “ в „ подписка “,  допълват от прокуратурата.

От прокуратурата показват като причина, че  Антонов е упрекнат за закононарушение по несъобразителност,  за което по закон не може да бъде задържан  повече от 2 месеца.  Мярката е била гледана единствено 4 дни преди да изтече този оптимален период. Съдът е решил, че  не са налице заплахите да се укрие и ли извърши закононарушение, заради което е определил мярка  „ подписка “.

Прокуратурата  не е протестирала определението  на съда и то е влезнало в сила  неотложно.

Припомняме, че при злополуката през май починаха  24-годишната Анна-Мария Милчева и нейният избраник Явор Стоянов  на 22. Според направената експертиза Адриан Антонов е карал със  102 км/ч.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР